Selecteer een pagina

Machine verhuur voor het zware werk.

Mot je heffe... Bel effe!
Bekijk Machines

Verhuur heftrucks

Wat voor draagcapaciteit of hefhoogte u ook nodig heeft: bij I.T.S. Westland vindt u altijd een passende heftruck. Wij verhuren onder meer vorkheftrucks voor binnen- en buitengebruik en speciale ruwterreinheftrucks. Onze deskundige medewerkers adviseren graag welke machine het beste bij uw wensen past.

Verhuur pallettrucks

Ook voor het huren van elektrische pallettrucks bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u onder meer achterlopers, opstappers, orderpickers, stapelaars en handpallettrucks. Alle pallettrucks zijn eenvoudig te bedienen en komen met verschillende hefcapaciteiten. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden van deze transportmiddelen.

Verhuur hoogwerkers

Bij I.T.S. Westland kunt u hoogwerkers huren die geschikt zijn voor zowel binnen- en buitengebruik. Zelfs op ruw terrein zijn deze machines uitstekend toepasbaar. Wij verhuren hoogwerkers met diverse vloerhoogten. Ook voor hoogwerkers met rupsbanden kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers staan u graag bij met deskundig advies.

Verhuur transportmiddelen en machines

Bij I.T.S. Westland in De Lier kunt u uiteenlopende transportmiddelen huren. In ons assortiment vindt u onder meer heftrucks, pallettrucks en hoogwerkers. Al onze machines zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten en voldoen vanzelfsprekend aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven per dag, week en per vier weken.

Machines huren Westland

I.T.S. Westland is uw vertrouwde adres voor het huren van transportmiddelen en machines in het Westland. Tot onze klanten behoren onder meer bedrijven in De Lier, Naaldwijk, Maasdijk en ’s-Gravenzande. Voor het afleveren en ophalen van de machines rekenen wij € 40 in De Lier en € 60 voor andere plaatsten in het Westland.

Transportmiddelen bestellen

Neem contact met ons op om de transportmiddelen en machines naar keuze te bestellen. Wij zorgen voor een snelle aflevering zodat u direct aan de slag kunt. I.T.S. Westland is bereikbaar op telefoonnummer 0174-521196 of per e-mail: info@itswestland.nl. Uiteraard kunt u ook met al uw vragen bij ons terecht. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

 

Persoonlijke offerte ontvangen?

Contact Opnemen