Selecteer een pagina

Machine verhuur voor het zware werk.

Mot je heffe... Bel effe!

Westland en omstreken

I.T.S. Westland is gevestigd in De Lier, maar wij bedienen klanten in het hele Westland en ver daarbuiten. Tot onze afnemers van heftrucks, pallettrucks en hoogwerkers behoren bedrijven in onder meer Naaldwijk, Maasdijk en ’s-Gravenzande.

Verkoop machines

Bij I.T.S. Westland kunt u terecht voor een zeer uitgebreid aanbod machines. Wij verkopen onder meer heftrucks, pallettrucks en hoogwerkers. U kunt zowel bij ons terecht voor nieuwe als gebruikte machines. Wat voor machine u ook kiest: u bent altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct dat voldoet aan alle veiligheidseisen. Wij leveren alleen heftrucks, pallettrucks en hoogwerkers van gerenommeerde fabrikanten.

Heftrucks

In ons assortiment vindt u onder meer vorkheftrucks van Toyota voor binnen- en buitengebruik. Ook voor ruwterreinheftrucks kunt u bij ons terecht. U heeft de keuze uit machines met verschillende capaciteiten en hefhoogtes. Wij adviseren u graag welke heftrucks het beste bij uw wensen passen.

Pallettrucks

Wij bieden eveneens een groot aanbod elektrische pallettrucks met diverse hefcapaciteiten. U heeft onder meer de keuze uit achterlopers, opstappers, orderpickers, stapelaars en handpallettrucks. Onze pallettrucks zijn onder meer toepasbaar voor horizontaal transport, laden en lossen, het verzamelen van orders en het stapelen van goederen.

Hoogwerkers

Onze compacte hoogwerkers zijn geschikt voor verschillende terreinen; ook op ruw terrein kunt u gebruik maken van deze machines. Uiteraard zijn de hoogwerkers eveneens geschikt voor binnengebruik. Onze medewerkers adviseren u graag welke hoogwerker het beste bij u past.

Occassions

Naast heftrucks, pallettrucks en hoogwerkers kunt u ook kiezen voor een voordelige tweedehands machine. Waneer u kiest voor een tweedehands heftruck, pallettruck en hoogwerker bent u er van verzekerd dat deze zorgvuldig door ons is nagekeken en eventuele gebreken zijn verholpen.

Onderhoud en reparatie

Bij I.T.S. Westland bent u eveneens aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie aan uw machines. Onze gekwalificeerde monteurs zorgen ervoor dat uw heftrucks, pallettrucks en hoogwerkers in topconditie blijven. U bent altijd verzekerd van een snelle en vakkundige service.

Uw bestelling plaatsen

Hieronder vindt u ons volledige aanbod heftrucks, pallettrucks en hoogwerkers. U kunt direct uw bestelling plaatsten of u kunt hiervoor langskomen op onze vestiging in De Lier. I.T.S. Westland is bereikbaar op telefoonnummer 0174-521196 of per e-mail: info@itswestland.nl.

Persoonlijke offerte ontvangen?

Contact Opnemen